Gåvor, minnesblad och hyllningar


 

Gåvor till Nordisk Östmission sätts in på plusgiro 42 20 57-0.

Minnesblad och hyllningar:

Det finns även möjlighet att ge en gåva till Nordisk Östmission i samband med en begravning eller en födelsedag. Hur gör jag då?

Har man gott om tid betalar man gåvan till vårt plusgiro 42 20 57-0, och skriver som meddelande vem som är död eller vem som fyller år. Om givarnas namn inte sammanfaller med avsändaren eller innehavaren av ett konto med internetbetalningsmöjlighet, skriv också dessa namn. NÖ:s kassör skickar sedan minnesblad till anhöriga (eller kyrkan eller begravningsbyrån) eller ett hyllningsblad till den som fyller år.

Har man bråttom går det bra att ringa till kassören, för att sedan i efterhand betala in pengarna. Kassör Anders Eliasson nås under dagtid normalt på 0522-64 21 86, under kvällstid i bostaden på 0522-66 42 00. Ibland kan mobiltelefon 070-401 55 30 vara användbar.

Tänk på att följande kan fördröja betalningen eller handläggningen av minnesblad m.m., och göra att ni kanske behöver ringa i förväg:NÖ läser vanligtvis inte kontoutdragen (för gårdagens betalningar) från Plusgirot förrän på kvällen, sedan tömningsdags för postens närmaste brevlåda har passerats. Betalning från plusgiro till plusgiro bokförs normalt samma dag betalningsordern kommer Plusgirot tillhanda, medan andra girobetalningar eller internetbetalningar tar minst ytterligare en dag.

Nordisk Östmission © 2020